The only way is up

Marketing Crew naar een hoger niveau met een nieuwe 2.0 huisstijl.

opdrachtgever
Marketing Crew
diensten
Branding
Webdesign
de makers
Henrieke Snijder
Olaf Bijlsma

Good job great team

— Marketing Crew is haar identiteit ontstegen. Afgelopen jaren groeide het bedrijf als een raket en dat zorgde ervoor dat de huisstijl en uitingen niet meer voldeden. Een re-brand was de vraag en daar hebben we met veel plezier aan gewerkt. Een toekomstbestendig logo, uitgebreid kleurenpalet en passend lettertype.

Een huisstijl die past bij de fase waarin Marketing Crew zich bevindt. Gecomplementeerd met een website en allerhande offline uitingen.

Branding

Niet alles moet anders, wat goed is is goed. Het gaat om het scherpstellen van kwaliteiten, een goede look & feel en doelen. Dat begint bij je verhaal en de mensen. Van daaruit hebben we gewerkt aan een Marketing Crew 2.0.
Tijdens inspirerende sessies met Marketing Crew werd het DNA duidelijk en op basis daarvan hebben we een sterke huisstijl gecreëerd die recht doet aan de expertise van Marketing Crew.

Website

Doeltreffend. Dat is Marketing Crew en dat is hun website nu ook. In samenwerking met Tussendoor hebben we gewerkt aan de website voor Marketing Crew. Wij het ontwerp, zij de techniek.

De website ademt de nieuwe identiteit van Marketing Crew, maar is tegelijkertijd rustig aan het oog. Informatie wordt op een prettige manier gepresenteerd en door de intensieve samenwerking met Tussendoor weten bezoekers op een intuïtieve manier contact op te nemen.