Geef jij ons een boost?

Wij zijn Vormgevers, DTP-ers, plaatjes – én praatjesmakers.

Hallo daar!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Vorm2. Wij zijn een team van creatieve professionals, waaronder vormgevers, DTP-ers, Plaatjes- en Praatjesmakers. Onze passie is om merken en organisaties in heel Nederland zowel online als offline te bedienen met onze expertise. We zijn trots op ons uitgebreide portfolio van klanten uit diverse branches en werken elke dag hard om hun visie tot leven te brengen.

Om te zorgen dat we alle projecten op tijd afronden, zijn wij op zoek naar versterking van ons studioteam! Ben jij helemaal thuis in de wereld van Ai, Ps, Id en Figma? En wil je onderdeel worden van een fijn team professionals? Wie weet ben jij dan binnenkort onze nieuwe collega.

Wie zoeken wij?

Als grafisch vormgever vertaal je de briefing naar tof werk van constante hoge kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor visualisatie en stijlbewaking, van ontwerpfase tot aan omzetting en realisatie van de communicatie-uiting.

Je bent een creatieve vormgever met initiatief, DTP-technisch goed onderlegd en kent je weg in offline en online middelen zoals bijvoorbeeld Figma. Je vindt het leuk om eveneens een sparringpartner te zijn van de klant, beheert je eigen projecten en kunt goed luisteren. Aangezien de wereld snel verandert, blijf je graag op de hoogte van nieuwe technieken en middelen. Je bent daarnaast zorgvuldig, je kan zelfstandig aan de slag maar je kan ook overweg met werken in een TOV team vol gekke collega’s.

Naast bovenstaande taken, werk je samen met je team aan het uitbreiden van het merk van Vorm2 en versterk je de optimale samenwerking binnen het TOV.team. Jouw eigen input wordt gewaardeerd en we geven je ruimte voor eigen ontwikkeling. Niks is te gek en je krijgt alle ruimte voor jouw creatieve uitspattingen. Verras, inspireer en groei door!

Herken jij jezelf hier in?

We zoeken een grafisch vormgever die creatieve oplossingen verzint maar ook zijn handen niet omdraait om DTP werk op te pakken. Iemand die zich helemaal thuisvoelt in de wereld van Ai, Ps, Id en Figma. Je bent sterk in het technisch uitwerken van diverse middelen in print en voor web. Daarnaast vind je het tof om direct contact te hebben met de klant en kan je vele bordjes tegelijkertijd omhoog houden. Je bent zorgvuldig, je kan zelfstandig aan de slag, maar werkt ook graag in een team. Ervaring in met webdesign zou goed van pas komen, daar scoor je punten mee.

Bij TOV.team doen we veel dingen nét even anders. Daarom voeren we sollicitatiegesprekken gewoon aan de lunchtafel. Zo maak je direct kennis met je toekomstige collega’s en hoef je je niet anders voor te doen dan je bent (daarna krijg je natuurlijk de gelegenheid om jouw skills toe te lichten). Is er een klik? En dan bedoelen we niet met de muis, dan nodigen we je graag uit voor een dagje kijken in de keuken.

Het geeft ons een boost als we een collega krijgen die aan de volgende criteria invulling kan geven:

  1. skills in ai / ps / id / Figma
  2. communicatief sterk
  3. grafisch vormgever
  4. aanpakker & ontzorger
  5. affiniteit met webdesign
  6. bekend met Gripp? superfijn!
  7. kennis van WordPress is mooi meegenomen
  8. zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijk
  9. stressbestendig en flexibel
  10. 24-40 uur per week beschikbaar

Wil je solliciteren?

Dat kan via de TOV website.

TOV.team

Wie is TOV? Je kunt ons zien als de energieke professional van de parapluorganisatie. Met de visie dat vrijheid, plezier én werk absoluut hand in hand kunnen gaan. Dat dragen we uit in vijf merken met een ijzersterke achterban. Een groep van ondernemers, ambitieuze collega’s en partners. Een club waar werkgeluk de absolute prioriteit heeft.